Bolu Belediyesi Cumhuriyet Caddesi’ni baştan aşağı yenileyecek. Bayramdan sonra başlayacak çalışmalara ilişkin Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan esnafları bilgilendirdi.

Bolu il merkezinde İzzet Baysal Caddesi’nden sonra şehrin en önemli caddesi olan Cumhuriyet Caddesi baştan aşağı yenilenecek. Bolu Belediyesi Cumhuriyet Caddesi’nin çehresini değiştirecek çalışmalara ilişkin gerekli planlamaları yaptı. İlk kazma, esnafın zarar görmemesi için Kurban Bayramı sonrası vurulacak. Fen İşleri Müdürlüğü’nce gerçekleştirilecek çalışmalarla, Cumhuriyet Caddesi’nde kaldırımlar, aydınlatma sistemleri ve yol baştan aşağı yenilenecek.

Başkan Özcan esnafları bilgilendirdi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da bugün Cumhuriyet Caddesi’ndeki esnaflarla düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Başkan Yardımcıları Gülden Özaydın, Leyla Beykoz ve bazı müdürlerin de hazır bulunduğu toplantıda yapılacak çalışmalara ilişkin bilgiler veren ve esnafların taleplerini dinleyen Başkan Özcan, Cumhuriyet Caddesi’ni herkesin beğeneceği, Bolu’ya yakışır, modern bir görünüme kavuşturacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim