Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Karaçayır Sosyal Tesisi’nde verdiği iftar davetinde emekli imamlarla bir araya geldi. İftar programının bundan sonraki yıllarda geleneksel hale getirilmesi gerektiğini belirten Başkan Özcan, din görevlileriyle istişare toplantılarının sıklaştırılacağını ifade etti.

Ramazan ayı nedeniyle iftar programlarına katılmayı sürdüren Başkan Özcan, Bolu Belediyesi Karaçayır Sosyal Tesisi’nde emekli imamları misafir etti.

“Önümüzdeki yıllarda geleneksel hale gelsin istiyorum”

Kente hizmet etmiş emekli imamlara, iftar davetine katılımlarından dolayı teşekkür eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Toplu iftarlar iki senedir yapılamadı. Bugüne nasipmiş. Önümüzdeki yıllarda geleneksel hale gelsin istiyorum. Bizden sonraki belediye başkanları da devam etsin istiyorum. Sizler sadece din görevlisi değil aynı zamanda kanaat önderisiniz. İnsanlar sizin sözlerinize itibar ediyor. Bu anlamda sizin fikirleriniz bizim açımızdan çok kıymetli. Şehrimizle ilgili konularda Ramazan ayı dışında bir zamanda da kapsamlı bir istişare yaparsak çok memnun olurum. Katılımınız için çok teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Gelemeyen büyüklerimize de selamlarımızı iletin lütfen” dedi.

Editör: TE Bilisim