Şarkıcı Simge Sağın Mustafa Kemal Atatürk’ün Bolu’ya gelişini kutladıktan sonra Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve eşi Meral Özcan’ı sahneye davet etti. Özcan çiftinin hediyelerinden sonra birlikte 10.Yıl Marşı okundu.

Haber: Tuğra Gülen

17 Temmuz Atatürk’ün Bolu’ya gelişi şerefine düzenlenen etkinlikte şarkıcı Simge Sağın sahne aldı. En güzel şarkılarını Bolu halkı için söyleyen Simge, Atatürk’ün Bolu’ya gelişini kutladıktan sonra Tanju Özcan ve Meral Özcan’ı sahneye davet etti.

Özcan konserlerin devam edeceğini ifade ederek; “Önce bir itirafta bulunayım. Simge Hanım’ın güzel olduğunu televizyonlardan biliyorduk fakat bu kadar güzel olduğunu bilmiyorduk. Normalleşme başladı. Bolu kültür ve sanat şehri olacak demiştik. Boluluların da buna ne kadar aç olduğunu burada gördük. Sizleri mutlu görmek beni belediye başkanınız olarak son derece mutlu etti. Kovid döneminden sonra ilk Simge Hanım ile başladık. 30 Ağustos’ta Şevval Sam ile devam edeceğiz. Biz bugün Atatürk’ün Bolu’ya gelişinin yanında demokrasiye sahip çıkışımızı da kutluyoruz” dedi ve çiçek ile birlikte Atatürk’ün Bolu’ya gelişini fotoğraflayan tabloyu Simge’ye hediye etti. Daha sonra Simge ve Özcan çifti birlikte 10.Yıl Marşı’nı okudular.

Editör: TE Bilisim