Bolu Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, Bolu İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda oluşturulan aşı standına gelerek Kovid-19 aşısı oldular.

Haber: Aslı Akış

Tüm dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının önüne geçmek için başlatılan aşı seferberliği Bolu Valiliği ve İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Kent Meydanı’nda kurulan aşı standında gelen Bolu Beşiktaşlılar Derneği üyeleri seferberliğe destek vererek farkındalık oluşturdu.

Aşılama noktasına gelen vatandaşlar, onay formu düzenlenerek, sisteme girişleri yapıldıktan sonra aşılanıyor. Vatandaşların bir süre istirahat etmesi istenirken, herhangi bir olumsuzluğa karşı 112 Acil Servis ekipleri hazır bekletiliyor.

3. doz aşısını yaptırmak için standa gelen Bolu Beşiktaşlılar Derneği Üyesi Mustafa İşcan; “3. Doz aşımı yaptırdım. Anlamlı bir kampanyaya destek vermek için buradayız. Hem kulübümüz hem derneğimiz adına bir nebze de olsa insanlık sağlık çok önemli. Bizde bir farkındalık oluşturabildiysek ne mutlu bizlere” dedi.

Yerinde aşı hizmetinden faydalananlar da uygulamadan memnun olduklarını belirterek, yetkililere teşekkür etti.

 

Editör: TE Bilisim