Türkiye 2021 Afet ve Eğitim Yılı Yarışması sonuçlandı. Bolu 2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı Performans Yarışması kapsamında Bolu İller düzeyinde birinciliğe layık görüldü. AFAD Bolu İl Müdürü Cengiz Çavuş, ödülünü AFAD Başkanı Vali Yunus Sezer’in elinden aldı.

Haber:Aslı Akış

İçişleri Bakanlığı tarafından 2021 yılında başlatılan “Afet Eğitim Yılı” çerçevesinde ülke genelinde eğitim seferberliği başlatılarak, geçen yılsonu itibariyle 56 milyon kişiye ulaşıldı. Bu çerçevede “Afet Eğitim Yılı Performans Yarışması” düzenlenerek afet bilincinin artırılması amaçlanmış, 81 ilde düzenlenen etkinliklerle yarışma tamamlandı.

Yarışma doğrultusunda Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) belirlediği  “2021 Türkiye Afet Eğitim Yılı Performans Yarışması kapsamında Bolu İl düzeyinde birincilik ödülünü kazandı.

Düzenlenen ödül töreni ile Türkiye 2021 Afet ve Eğitim Yılı Ödülleri sahiplerini bulurken, birincilik ödülünü kazanan Bolu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü adına ödülü alan AFAD Bolu İl Müdürü Cengiz Çavuş, “Bizi ödüle layık gören AFAD Başkanlığımıza, bizlerden desteğini esirgemeyen Bolu valimiz Sn. Ahmet ÜMİT ve kurum amirlerine ve başarımızın mimarları personellerimize teşekkür ederiz” dedi

Editör: TE Bilisim