Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ofisinde önemli isimleri ağırladı.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Yeni dönemde kırmızı beyazlı camiaya destek mesajları veren Bolu MHP yöneticileri sohbet ortamında gerçekleştirdikleri ziyarette durum değerlendirmesi yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Özkalem ve Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Merkez ilçe Başkanı Hakan Aydın, Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak'ı iş yerinde ziyaret etti.

Boluspor ile ilgili bu dönem ellerinden geldiği sürece içerisinde destek mesajları veren MHP yöneticileri, yeni sezon öncesi başkan Savaş Abak ile istişarede bulundular.

“Bolusporumuza başarılar dileriz

Ziyaretin ardından Milliyetçi Hareket Partisi Bolu İl Başkanı İlhan Durak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Milletvekilimiz Sn. İsmail Akgül, Ülkü Ocakları Başkanımız Sn. Cihan Özkalem ve Merkez ilçe Başkanımız Sn. Hakan Aydın ile birlikte Boluspor Kulübü Başkanımız Sn. Savaş Abak beyefendiyi iş yerinde ziyaret edip hasbihal ettik. Kendisine ve Bolusporumuza başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ