(Haber: Servet Gökçek) - Bolu’da bir şahıs, aralarında husumet bulunan baba ve 2 oğlunu pompalı tüfekle vurdu. 1 kişinin öldüğü ve 2 kişinin yoğun bakımda kaldığı olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, hayatını kaybeden Erhan Üreten’in, pompalı tüfekle babasına kurşun gelmemesi için önüne atladığı görüldü.

Olay, 15 Aralık Cuma günü saat 15.00 sıralarında İzzet Baysal Küçük Sanayi Sitesi'ndeki bir oto yıkama dükkanında meydana geldi. Ekrem Üreten ile oğulları Erhan ve Ersan Üreten, otomobillerini yıkatmak için oto yıkama işletmesine gitti. Baba ve 2 oğlu, burada borç nedeniyle husumetli oldukları Kenan Ü. ile karşılaştı. Taraflar arasındaki tartışma sonrasında Kenan Ü., pompalı tüfekle baba ile 2 oğluna ateş açtı. O sırada yakında bulunan ve olayla ilgili olmayan Osman G. de hafif yaralandı. Kenan Ü., saldırı sonrası olay yerinden kaçarken, hastaneye kaldırılan yaralılardan Erhan Üreten hayatını kaybetti.  Saldırı sonrası olay yerinden kaçan Kenan Ü.’nün yakalanması için polis ekipleri tarafında çalışma başlatıldı. Ekiplerin takibi sonrasında şüpheli Siyama Köyü mevkiinde yakalandı. Şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek. Olayla ilgili Taner Ü.’de göz altına alındı.

SALDIRI ANLARI KAMERADA

1 kişinin öldüğü ve 2 kişinin yoğun bakımda kaldığı olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Taner Ü.’nün silahla gelen babası Kenan Ü’yü engellemeye çalıştığı görüldü. Pompalı tüfekle Ekrem Üreten’e bir el ateş eden Kenan Ü.’nün önüne 25 yaşındaki Erhan Üreten atladı. Güvenlik kamerasına, hayatını kaybeden Erhan Üreten’in, pompalı tüfekle babasına kurşun gelmemesi için önüne atladığı yansıdı.

Editör: Oğuzhan EKE