(Haber: Mehmet Şah Elkatmış) - Bolu Platformu Başkanı Orhan Uçar, 16 Aralık Cumartesi akşamı, üniversitede gerçekleşecek 100. Yılında Cumhuriyete Kanat Gerenlere Saygı Gecesi programına vatandaşları davet etti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılına özel Bolu Platformu öncülüğünde, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde “100. Yılında Cumhuriyete Kanat Gerenlere Saygı Gecesi” programı gerçekleştirilecek. 16 Aralık Cumartesi akşamı Bordo Salonda gerçekleştirilecek programa dair Bolu Platformu Başkanı Orhan Uçar, davet mesajı yayımladı. Programın içeriğine dair de bilgi verilen mesajda şu ifadeler yer aldı:

“SUNUMU; SANATÇI MELDA YÜCEL YAPACAK”

“Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına ulaştığımız bu önemli yılın; ‘geçmişimizi onurlandırmak, geleceğe umutla bakmak ve cumhuriyetin değerlerini yarınlara taşımak’ için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.  Cumhuriyetimizin 100’üncü yaşına ulaştığı bu önemli yılda, ülke genelinde ve Bolu’muzda yaşanan coşku ve sevince, ‘Bolu Platformu’ olarak bizler de katkı sunmak amacıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirmeyi düşündük... Bu doğrultuda, Bolu Platformu olarak ‘100. Yılında Cumhuriyete Kanat Gerenlere Saygı Gecesi’ başlığıyla hazırladığımız programımız, 16 Aralık 2023 Cumartesi akşamı, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bordo Salonda gerçekleştirilecek. Bolu Valisi Erkan Kılıç ve Bolu Platformu Kurucu Başkanı Orhan Uçar’ın açılış konuşmalarıyla başlayacak programımızın sunumu; sanatçı Melda Yücel tarafından yapılacak.”

“TEŞEKKÜR PLAKETLERİNİ TAKDİM EDECEĞİZ”

“Cumhuriyet yıllarında eğitim ve sağlık alanındaki yenileşme hareketlerinin ve hizmetlerinin Bolu’muzdaki simge ismi, ‘Cumhuriyete Kanat Gerenler Kuşağının Timsali’, ‘Büyük İnsan’, ‘Yüz Yılın Hayırseveri İzzet Baysal’ büyüğümüze atfen rahmet, minnet ve şükran duygularımızla teşekkürlerimizi ifade eden teşekkür plaketini, Sayın Ahmet Baysal’a sunacağız. ‘Cumhuriyete Kanat Gerenler Kuşağının Yorulmaz Neferi’ ‘Hayırların Mühendisi Ahmet baysal” ve ‘Cumhuriyete Kanat Geren Kadınlarımız Adına Mebrure Baysal’ büyüklerimize ve Cumhuriyet hükümetlerinde en üst düzey görevlerdeki Devlet Adamı büyüğümüz ‘Kazım Oksay’ a teşekkür plaketlerini takdim edeceğiz. ‘Bolu’muza Hizmet Veren Mülki İdare Amirlerimiz’ adına, yakın geçmişte şehrimizde görev yapan valilerimize teşekkür plaketlerini takdim edeceğiz.

KONSER ETKİNLİKLERİ OLACAK

“Bolu’muzda, Farklı Alanlarda Cumhuriyetin 100’üncü Yılına Değer Katanlar adına; hukuk, eğitim, sağlık, bilim, sanat, sanayi, tarım, spor, turizm, gazi ve şehitlerimiz, seçilmiş kadınlar, esnaf ve zanaatkârlık alanlarında teşekkür plaketleri takdim edeceğiz. ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılında Ulusal ve Uluslararası Ölçekte Bolu’daki Marka Kuruluşlarımız’ adına teşekkür plaketleri takdim edeceğiz. ‘100. Yılında Cumhuriyete Kanat Gerenlere Saygı Gecesi’nin kıymetli sanatçıları; ‘Opera ve Türk Müziği Sanatçısı Hakan Aysev’ ve ‘Klasik Türk Müziği Sanatçısı Melihat Gülses’in sahne performanslarını ve ‘Sıdıka Kilitçi’ yönetimindeki ‘Bolu Gazel Folklor Spor Kulübü’nün gösterilerini izleyeceğiz. Gecemize değer katan sanatçılarımıza ‘Teşekkür Plaketleri’ni takdim edeceğiz.”

“TÜM BOLULULAR VE BOLU DOSTLARI DAVETLİDİR”

“100. Yılında Cumhuriyete Kanat Gerenlere Saygı Gecesi Programı coşkusuna katılmak isteyen tüm Bolulular ve Bolu Dostları gecemize davetlidir.”         

 Aff889Ef 21A9 44A5 Bd67 B12F77481D75

Editör: Oğuzhan EKE