Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Bolu’dan aday olan gazi milletvekili adayı Muhittin Özel, “20 yaşında mücadeleyi elinde G3, Şırnak kırsalında verdim. Bugün elimde 3 hilal ve Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında geliyorum” dedi.

Haber: Servet Gökçek

Bolu’nun gazi milletvekili adayı, MHP 3. Sıra’dan seçime giren Muhittin Özel oldu. Gazi Milletvekili Adayı, Necip Fazıl Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi Aday Tanıtım toplantısında kürsüye geldi.

“MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZI ANKARA'YA GÖNDERECEĞİZ”

Kendisine milletvekili adaylığı için imkan verenlere teşekkür eden 3. Sıra Adayı Muhittin Özel, “İnanıyorum ki 14 Mayıs'ta Bolu'da ülkücünün gönlünde yatan bir hayali gerçekleştireceğiz. 54 yıl sonra MHP kadrosu olarak milletvekili adayımızı Ankara'ya göndereceğiz. Buna tüm kalbimle inanıyorum. Değerli Hemşehrilerim bu seçim ülkemizin bağımsızlık seçimi olacak, bu seçim bayrağımızın göklerden indirilmemesi seçimi olacak, bu seçim ezanımızın susmaması seçimi olacak, bu seçim Kandildeki etekli teröristlerin ve onların uzantısı meclisteki hainlerin ellerin ovuşturulduğu seçim olacak. Biz MHP olarak bunlara imkan vermeyeceğiz inşallah” dedi.

“VATANA HİZMET EDEBİLMEYE DEVAM ETMEK İÇİN BURADAYIM”

Kendisini tanıtan Özel, Türkiye’ye hizmet edebilmek için MHP’de olduğunu belirterek, “Bana gelince ben Dörtdivan'da dünyaya gelen bir kardeşinizim yani sizlerden biriyim. 1994 yılında her Türk evladı gibi vatani görevimi yapmak üzere askere gittim. Şırnak Cehennem Deresi mevkiinde vatan hainleriyle girdiğim çatışmada gazi oldum. O günden sonra vatanıma nasıl hizmet veririm diye düşündüm ve öyle yaşadım. Bugün vatana hizmet edebilmeye devam etmek için buradayım. Bu yüzden vatanımızın bir parçası olan ülkücü kadroların yani MHP'nin içerisindeyim” ifadelerini kullandı.

“TOPRAKLARDA YAŞAYAN HERKESİN O GENÇLERE ÖLÜM BORCU VARDIR”

Türk gençliğinin vatan için şehit olduğunu işaret eden Özel, “Bu topraklar farklı topraklardır. Çünkü bu toprakları canlarını feda eden 20 yaşındaki gençler bize emanet etti. Vatan yaptılar. Bu topraklarda yaşayan herkesin o gençlere ölüm borcu vardır. Onlar evlenemeden, baba olamadan birçok dünya nimetini tadamadan canlarını bu vatana feda ettiler. Bugün onlara vaif olan güne ve ahirette onlarla karşılaştığımızda yüzlerine bakabilme adına çok çalışmalıyız. Biliyorum ki onlar bizim için can verdiyse aynı düşünce ve fikirle vatanı, devleti için mücadele eden siyasi bir Milliyetçi Hareket Partisi var. Yaşadığımız ve nefes aldığımız sürece bu mücadele devam edecek. 20 yaşında mücadeleyi elinde G3, Şırnak kırsalında verdim. Bugün elimde 3 hilal ve Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında geliyorum. Rabbim kazamızı, mücadelemizi muzaffer kılsın. Zafer Allah'tandır” şeklinde konuştu.

IMG_7629IMG_7667

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ