Adalet ve Kalkınma Partisi Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, bir internet sitesinde yer alan istifa haberlerini yalanladı. Doğanay, haberler için “Yalan haber. Kulak asmayın” dedi.

Geçtiğimiz gün habermarmara.net isimli internet sitesinde yer alan haber Bolu gündemini karıştırdı. Habere göre ilimiz dahil olmak üzere birçok şehirde AK Parti il başkanlarının istifa ettiği belirtildi. Gündemi karıştıran bu haber sonrası AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay’ı arayan haber muhabirimiz çıkan dedikodularla ilgili açıklama aldı. Doğanay çıkan haberi kesin bir dille yalanladı. Doğanay, “Bu haber kesinlikle yalandır. Kulak asmayın. Böyle bir şey olsa emin olun ilk benden duyarsınız. Açık yüreklilikle çıkar bu durumu kamuoyu ile paylaşırdım. Kesinlikle böyle bir durum yok. Dün ve önceki gün Ankara’da partimizin genel merkezinde ilimizin 26 Ağustos’ta başlayacak ilçe kongreleri süreci ile ilgili planlamalarımızı tamamladık. Kaldı ki bizim partimiz gelenekçi bir anlayışla saygı ve sevgiye dayalı yönetilir” ifadelerini kullandı.

Bahse konu haberde sadece kendisinin değil başka istifası istenmeyen il başkanlarının da adının bulunduğunu belirten Doğanay, “dün ve önceki gün Ak Parti Genel Merkezince bazı il başkanlarının istifalarının alındığı doğrudur. Fakat Bolu, Sakarya gibi il başkanları için istifa istenmesi söz konusu değildir” dedi.

Editör: TE Bilisim