AK Parti Doğu Anadolu Koordinatörü Nurettin Doğanay’da dur durak yok. Saha çalışmalarına hız vermeden devam eden, ziyaretlerinde küçük büyük demeden herkesle sohbet eden, onları dinleyen Doğanay, yüzlerde gülümsemelere neden oluyor. “Yüreklerimizi ısıtan dostlarla sohbetler etmeyi özlemişiz” ifadeleriyle de paylaşımda bulunuyor.

Haber: Aslı Akış

İl Başkanı olarak görev yaptığı 6 yıllık süreçte hep sahada olmasıyla dikkat çeken AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Nurettin Doğanay, hep vurguladığı gibi ilk günkü dava bilinci ve 2023 hedefleri doğrultusunda ilimizin sorunlarını, çözüm önerilerini ve çalışmaları vatandaşlarla istişare ediyor.

AK Parti Teşkilatın birliği, beraberliği için sürdürmeye devam eden Doğanay’ın bu kez durağı Yukarı Çarşı ve Gölyüzü mahallesi esnafı oldu. Ziyaretlerinde ekonomik sıkıntıların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde aşılacağına vatandaşların yürekten inandığını belirten Doğanay, koordinatörü olarak da sürekli sorumlu olduğu illerde bulunuyor.

“YÜREKLERİMİZİ ISITAN DOSTLARLA SOHBETLER ETMEYİ ÖZLEMİŞİZ”

Ziyaretleri hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Doğanay;  “Soğuk ve karlı bir Nisan gününde yüreklerimizi ısıtan dostlarla sohbetler etmeyi özlemişiz. Yukarı Çarşı ve Gölyüzü Mahallemizin esnaflarıyla, alışveriş yapan hemşerilerimizle hasbihal ettiğimiz sohbetlerimizde gördük ki Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a olan güven tam ve tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik sıkıntıların O'nun liderliğinde kısa sürede aşılacağına yürekten inanıyorlar. Bu vesileyle bir kere daha tüm esnaflarımıza hayırlı işler dilerken, hemşerilerimizin de Ramazanlarını tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim