(Haber: Oğuzhan Eke)  - Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, Seben’in yeni dönemde yeni hedeflere ulaşacağını ifade ederek, “Kaldığımız yerden devam edeceğimize hiç şüphem yok” dedi.

Yerel seçim öncesinde yazılı açıklama yapan Seben Belediye Başkanı ve AK Parti Seben Belediye Başkan Adayı Fatih Kavak, teşekkürlerini dile getirdi. 5 sene içerisinde birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Kavak, yeni dönemde de çalışmalara devam edeceklerinin mesajını verdi. Tüm adaylara başarıla dileyen Kavak, şu ifadeleri kullandı:

“UFKUMUZU GENİŞ TUTTUK”

“Seben Belediye Başkanlığımızın ilk döneminde oldukça başarılı bir süreç geçirdik. İlçe halkımıza layık çalışmalar yaparken, devam eden projelerimize yenilerini ekledik, hedefimizi büyüttük, ufkumuzu geniş tuttuk. Artık Seben yeni dönemde yeni hedeflere, ‘Türkiye Yüzyılı Şehirleri için Gerçek Belediyecilik’ sloganı ile hizmet ve çözüm odaklı çalışmaya devam edecektir.

“ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

İlçemiz için hazırladığımız projelerin yanı sıra sosyal hayata dokunan, halkımızın daha iyi hizmet alabileceği bir anlayış ile inşallah ustalık dönemine başlamak istiyoruz. 31 Mart’ta son sözü söyleyecek olan Seben Halkımıza bugüne kadar bana verdikleri destek ve gösterdikleri teveccüh için şimdiden teşekkür ediyorum.

“TÜM SİYASİ PARTİ ADAYLARINA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Kaldığımız yerden devam edeceğimize hiç şüphem yok. Seçim süreci boyunca Seben ilçemize yakışır bir seçim faaliyeti sürdüren tüm siyasi partilerimize ve adaylarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Seben’in, Bolu’muzun ve ülkemizin kazanacağı bir seçim olması dileği ile bu hizmet yarışına giren muhtar adaylarımıza, encümen adaylarımıza ve tüm siyasi parti adaylarına başarılar diliyorum.”

Editör: Oğuzhan EKE