AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve AK Parti Bolu İl Teşkilatıyla birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Bolu’da gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceledi. Milletvekili Aydın, “Gençler; Dene-yap atölyelerinden inovasyon eğitimlerine, kütüphanelerden spor salonlarına, yüzme havuzlarından gezilere kadar aradığınız her şey burada!” dedi.

Haber: CANSU GÜRZ

AK Parti Bolu teşkilatı Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Bolu’daki yatırımlarını yerinde inceledi. Teşkilatın ilk durağı Bolu Karaçayır’da yer alan Gençlik Merkezi oldu. Gençlerle bir araya gelen partililer Gençlik Merkezi’nde yürütülen faaliyet çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Karaçayır’da hizmete yeni açılan Tam Olimpik Yüzme Havuzu ’nu da ziyaret eden AK Parti Bolu Teşkilatı yetkililerden bilgi aldı.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner havuzu kullanan vatandaşlarla sohbet ettiklerini belirterek, isteyen vatandaşlar için serbest giriş saatlerinin başladığını müjdeledi.

“GENÇLERİMİZ İÇİN HER ZAMAN DAHA GÜZELE VE DAHA İYİYE”

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Bolu'muzun kıymetli gençleri için sunduğu imkânları yerinde inceleyerek güzel yavrularımızla bir araya geldik.

Gençler; Dene-yap atölyelerinden inovasyon eğitimlerine, kütüphanelerden spor salonlarına, yüzme havuzlarından gezilere kadar aradığınız her şey burada!

Devletimiz var olsun. Gençlerimiz için her zaman daha güzele ve daha iyiye!” dedi.

“GÜLE GÜLE KULLANMANIZ DİLEĞİYLE…”

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner yeni hizmete açılan olimpik havuzu ziyaret ettiklerini belirterek, “Haziran ayı itibari ile halkımıza hizmet vermeye başlayan Karaçayır Mahallemiz ‘deki Tam Olimpik Yüzme Havuzu ‘muzu ziyaret ettik.

Yetkililerimizden bilgi alarak havuzu kullanan hemşerilerimizle sohbet ettik. Olimpik Yüzme Havuzu ‘muzu kullanmak isteyen değerli vatandaşlarımız için serbest giriş seansları başlamıştır. Güle güle kullanmanız dileğiyle...” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim