(HABER: ASLI AKIŞ )- AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Gerede İlçesinde yapımı tamamlanarak hizmete sunulan ve devam eden yatırımları yerinde gördü.

foto galeri gif

AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Gerede ilçesinde yatırımları gözden geçirerek, istişare toplantısı düzenledi. Coşkunyürek’in Gerede’deki ziyaretlerinde Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, Gerede il genel meclisi üyeleri ve partililer eşlik etti.

Teşkilatlarla birlikte büyük ve güçlü Türkiye hedefimize doğru emin adımlarla ilerlediklerini belirten Milletvekili Coşkunyürek, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar'dan bilgiler aldı.

İlçede yapılan projeler, tamamlanan ve devam eden çalışmalar hakkında da  brifing alan Milletvekili Coşkunyürek daha sonra Belediyeye ait Gençlik Merkezi, Kent Müzesi, Çocuk Eğlence Merkezi, Kapalı Halı Sahası ve B Tipi Mesire alanlarını yerinde inceledi.

Ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada Coşkunyürek; “Gerede İlçemizde yapımı tamamlanarak hemşehrilerimizin hizmetine sunulan ve devam eden yatırımlarımızı yerinde inceledik. Belediye Başkanımız Mustafa Allar'dan bilgiler aldık.

“PROJELERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

“Gerede Belediyesi Gençlik Merkezi, Gerede Tarihi Hamamı, Gerede Kent Müzesi, Çocuk Eğlence Merkezi, Kapalı Halı Saha, Millet Bahçesi. AK Parti teşkilatları olarak her alanda kendimize düstur edindiğimiz eser ve hizmet anlayışımızla, öznesi hemşehrilerimiz olan projelerimize devam edeceğiz. Bu vesileyle yatırımlarımızın hayırlı olmasını diliyor, Gerede Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Allar başta olmak üzere emeği geçen belediye personelimize ve kurumlarımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Servet GÖKÇEK