(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)- BAL Liginde ligimizi temsil eden Geredespor sahasında Alaplı Belediyespor ile karşılaştı. Taraftar desteğini de arkasına alan temsilcimiz saygısızca bulduğu pozisyondan gol çıkartamadı. Karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi.

Geredespor, BAL liginde zirve mücadelesine devam ediyor. Bu yıl gösterdiği performansla alkış alan temsilcimiz kendi sahasında Alaplı Belediyespor ile karşılaştı.

Lider Eskişehirspor’un takipçisi olan ve Alaplı Belediyespor maçına çok önem veren Geredespor rakibi karşısında sayısız gol pozisyonu buldu.

90 dakika içinde Alaplı Belediyespor kalecisini geçemeyen Geredespor, sahadan 1 puan ile ayrıldı. Geredespor, Eskişehirspor’un deplasmanda mağlup olmasıyla puan farkını düşürdü. Geredespor önümüzdeki hafta zorlu Eskişehirspor ile karşılaşacak.

“Eskişehirspor ile puan farkını 5’e düşürdük”

Geredespor Kulübü Başkanı Celal Uslu, Alaplı Belediyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Uslu, Alaplı Belediyespor’a karşı iyi oyun sergilediklerini sayısız gol bulduklarını belirterek; “Bu yıl taraftarlarımıza heyecanlı karşılaşmalar izletiyoruz. Gönül isterdi ki, Alaplı Belediyespor maçını kazanalım. Ancak aldığımız 1 puanda altın değerinde. Eskişehirspor ile puan farkını 5’e düşürdük. 24 Aralık’ta Eshişehirspor ile deplasmanda karşılaşacağız. O maçtan da güzel bir skor elde edeceğimizi düşünüyorum” dedi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ