Boluspor, Spor Toto 1.ligin 7.haftasında kendi sahasında Tuzlaspor’u konuk etti. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı mücadelede Tuzlaspor ile 0-0 berabere kaldı. Pozisyon anlamında kısır geçen karşılaşmada her iki takımda 1 puana razı oldu. Kırmızı beyazlılar aldığı beraberlikle puanını 11’çıkardı.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Tuzlaspor karşısına; Çağlar, Tugay, Gökhan Karadeniz, Naby, Onur, Landel, Hakan, Balde, Gökhan Alsan, Bülent, Melih on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Selmani, Muhammet, Eray, Kayamba, Bregu, Furkan, Erdem, Ensar, Posmac yer aldı.

Tuzlaspor ise Boluspor karşısına; Emre, Yahaya, Adeniyi, Nzuzi Mata, Cisse, Ogün, Bünyamin, İbrahim, Gökhan, Mehmet, Muhammed on biri ile çıktı.

BOLUSPOR POZİSYONLA BAŞLADI

Karşılaşmaya Boluspor başladı. Kırmızı beyazlılar maçın 2.dakikasında gole yaklaşan taraf oldu. Melih’in ara pasında topla buluşan Balde’nin şutunu kaleci güçlükle kornere çeldi. Mücadelenin ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Boluspor’da maçın 24.dakikasında Gökhan Alsan sarı kart gördü. 

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

İlk yarının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. Mücadelenin ilk yarısında her iki takımda rakip kalede istediği pozisyonları bulmayınca ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

KARAFIRTINALAR’DAN 2 DEĞİŞİKLİK

Maçın ikinci yarısına Tuzlaspor başladı. Boluspor ikinci yarıda 2 oyuncu değişikliği ile başladı. İkinci yarıya devam edemeyen Gökhan Alsan ve Gökhan Karadeniz oyundan çıktı, Kayamba ve Eray oyuna girdi.

LANDEL AUTA ATTI

Boluspor 61.dakikada Bale’nin ceza yayı üzerinde düşürülmesi sonucu serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Landel’in şutu üstten auta çıktı. Boluspor bu dakikada mutlak pozisyondan faydalanamadı. Boluspor’da maçın 65.dakikasında Bülent sarı kart gördü. Boluspor maçın 74.dakikasında bir oyuncu daha değiştirdi. Melih oyundan çıktı, Bregu oyuna girdi. Boluspor’da maçın 86.dakikasında bir oyuncu değişikliği daha yapıldı. Furkan oyuna girdi, Tugay oyundan çıktı.

Tuzlaspor’da maçın 89.dakikasında Mehmet Coşkun gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

SON ANLARDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Maçta kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca Boluspor kendi sahasında Tuzlaspor ile 0-0 berabere kaldı. Kırmızı beyazlılar aldığı beraberlikle puanını 11’e çıkardı.

Editör: TE Bilisim