AK Parti 7. Olağan Kongre takvimi işlerken, Bolu Teşkilatları delege seçimlerine devam ediyor. Son olarak Gerede İlçe Başkanlığının delege seçimleri yapılırken, seçimler partililerin yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleşti.

6 Aralık 2019 Cuma günü başlayan Gerede İlçe Başkanlığının delege seçimleri 8 Aralık 2019 Pazar günü sona erecek. Delege seçimleri nedeniyle Gerede ilçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak ve Gerede İlçe Koordinatörü İl Başkan Yardımcısı Sabri Gökdemir burada AK Parti Gerede İlçe Başkanı İsmail Çetin, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ve Partililer ile bir araya geldi.

Yoğun katılımla başlayan delege seçimleri hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; Bolu Teşkilatları olarak 29 Kasım 2019 günü başlayan delege seçim takviminin 15 Aralık 2019 günü sona ereceğini söyledi.

Bugüne kadar; Dörtdivan, Yeniçağa, Seben, Kıbrıscık, Taşkesti ilçe ve belde seçimlerinin tamamlandığını söyleyen Doğanay; “Bugün AK Partide kongre süreçleri başladığı için daha öncesinde Dörtdivan, Kıbrıscık, Seben ve Taşkesti özelinde delege seçimlerimizi gerçekleştirdik. Bugün de Gerede’deyiz, Gerede’de delege seçimleri başladı. Gerede’deki delege seçimlerini bitirdikten sonra, inşallah Bolu Merkez ve aynı zamanda Göynük’te delege seçimlerini tamamlayıp, sonrasında genel merkezin vermiş olduğu takvim üzerinden ilçelerimizde kongrelerimize başlayacağız.

Bu kongreler Allah nasip ederse, 2023’ün ayak sesleri olacak. Milletimizin başta, öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımıza, Genel Başkanımıza 18 yıldır nasıl yanında durduysa, onunla birlikte olduysa, AK Parti ile birlikte Türkiye’de bir değişim ve dönüşüm süreci başladıysa, kongreler sürecinde AK Partinin her kademesinde, her aşamasında değişim ve dönüşüm devam edecek. O değişim ve dönüşüm devam ederken, bunu vatandaşımız da bizzat görecek ve aynı zamanda hissedecek. Gençlik kollarımızdan, kadın kollarımıza, ilçe yönetimlerine, il yönetimlerine kadar bu süreç devam edecek ve ilçe kongreleri bittikten sonra daha sonrasında büyük kongremizi de yaptıktan sonra şu an itibarıyla tamamıyla ve tamamıyla seçimsiz bir süreç var önümüzde 2023 süreci var. 2023 sürecine giderken, önce 2023 sonra 2053, sonrasında da 2071 olacak inşallah. O günleri belki biz göremeyiz ama AK Partinin gençleri var, geleceği var, onlar görecek. Ben delege seçim sürecinin ilçe kongrelerinin başlaması sürecinin Bolu’muza, Bolu’muz özelinde de memleketimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. ” dedi.

Editör: TE Bilisim