Bolu Güzel Sanatlar Lisesi, Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi ve Bolu Sosyal Bilimler Lisesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında hazırladıkları videolarla 101. yıl coşkusuna eşlik ettiler. 

Haber: Ömer Çetinaslan

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinin koronavirüs salgının nedeniyle bu yıl meydanlarda kutlanamaması üzerine Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kutlamalar dijital ortamda yapıldı. Bu kapsamda Bolu Güzel Sanatlar Lisesi, Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi ve Bolu Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, hazırladıkları şarkı ve şiir videoları ile 101. yıl coşkusuna evlerinden eşlik ettiler.

Hazırlanan videolarda, Bolu Güzel Sanatlar Lisesi, Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi ve Bolu Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, telekonferans yoluyla hep birlikte şarkı söyledi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında hazırlanan videolar, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü internet sitesi ve sosyal medyada yer aldı.

Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise, “Gençlerimiz meydanlarda coşkuyla kutlayamadıkları bayramlarını sosyal medyadan yaptıkları coşkulu paylaşımlarla kutluyorlar” ifadelerine yer verildi.

Editör: TE Bilisim