Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut, Play-off Finalleri öncesi açıklamalarda bulundu. Lig etabını başarılı bir şekilde bitirdiklerini ifade eden Barut, final gurubunu da değerlendirerek, “Bildiğimiz, tanıdığımız takımlardan oluşan bir gruptayız ve grupta da anahtarcı olduğumuzu düşünüyoruz” dedi.

Haber: Ali Çağrı Demirtaş

Bolu Belediyespor’un yarı final etabını 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 2’nci sırada geçmesiyle birlikte Başkan Sinan Barut, açıklamalarda bulundu. Barut, takımın bulunduğu grupta yenemedikleri bir takımın olmadığını vurgulayarak, final grubunun bildikleri ve tanıdıkları takımlardan oluştuğunun altını çizdi.

“FİNALLERDE DEVAM EDECEĞİZ BAŞARIYA”

Lig etabını değerlendiren Barut, “Tabi lig etabında lider bitirdik. Lig etabı bizim için uzun bir maratondu ama oyuncularımız disiplininden hiç ödün vermeden bütün maçlarını sadece 2 yenilgi ile tamamladılar. Lig etabı bu şekilde kazasız belasız sakatlıksız bitti. Lig etabı için amacımıza ulaştık. 3 maç öncesinden liderliğimizi garantiledik. Şimdi sadece Play-off’lara odaklandık. Bildiğiniz gibi yarı final etabını da geçtik. İnşallah finallerde devam edeceğiz başarıya” ifadelerini kullandı.

“ANAHTARCI OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUZ”

Kendi gruplarının diğer gruplardan çok daha zor olduğunu belirten Barut, lig etabında yenemedikleri bir takımın olmadığını işaret ederek, “Zaten Biz biliyorduk bizim grubun diğer gruptan çok daha güçlü takımlardan oluştuğunu. Tabi bu güçlü gruptan lider olarak bitirmek kendimize bir özgüven getirdi. Bizim gruptan 3 tane takım final etabına çıktı. Karşı gruptan da Edremit Altınolukspor geldi. Onlarda iyi bir takım. Ama bizim şu etapta kendi grubumuzda yenemediğimiz bir takım yok. Karşıdan Edremit Altınolukspor’un nasıl bir takım olduğunu biliyoruz. Daha önce bizle oynamış arkadaşlarımız şuanda orada oynuyorlar. O yüzden bildiğimiz tanıdığımız takımlardan oluşan bir gruptayız ve grupta da anahtarcı olduğumuzu düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

BOLU’YA ŞAMPİYONLUK KUPASINI GETİRMEK İSTİYORUZ”

Yarı Final etabını da değerlendiren Barut, Sultanlar Ligi’ne çok yakın olduklarını söyleyerek, “Tabi bizim için önemli olan ilk başta yarı final etabını geçmekti. Finalde artık 4 takımdan ilk 2’ye girmek zorundayız. Finalde tanıdığımız, bildiğimiz takımlar var. Biz Bolu Belediyespor’un tarihinde ilk defa sultanlar ligine bu kadar yakın olduğunu düşünüyoruz. Orada da iki takımın da üstüne çıkıp da üst lige adımızı yazdıracağımıza inanıyoruz. Final etabı bizim için stresli bir etap olacak. Dediğim gibi ama biz oyuncularımıza güveniyoruz. Oyuncularımızın kalitesi bütün lig boyunca belli oldu. Hepsinin daha önce sultanlar ligi performansını biliyoruz. Daha önce bu finalleri görmüş oyunculardan kurulu bir takımız. O yüzden biz finalleri alnımızın akıyla çıkıp Bolu’ya şampiyonluk kupasını getirmek istiyoruz” kelimelerini kullandı.

“DAHA FAZLA DESTEK BEKLERDİM”

Pandeminin ekonomik açıdan herkesi olumsuz etkilediğini dile getiren Bolu Belediyespor Başkanı Sinan Barut, “Manevi olarak desteğimiz çok fazla, herkes yanımızda olduğunu söylüyor ama hem pandemi nedeniyle hem de içinde bulunduğumuz süreçte ekonomik sıkıntılardan dolayı nasıl bize destek vermekte sıkıntı yaşıyorlarsa, bizde kulüp olarak aynı ekonomik sıkıntıyı yaşıyoruz. Hâlbuki bu kadar iyi olduğumuz bir zamanda, bu kadar takımın üst lige, Sultanlar Ligi’ne yakın olduğu bir zamanda, daha fazla bir destek beklerdik. Ama olsun, taraftarlarımızın bize önümüzdeki sene çok daha fazla destek olacaklarını, sponsorlarımızın çok daha fazla olacağına inanıyoruz. Biz ilk önce şampiyon olalım, Sultanlar Ligi’ne çıkalım sonra bütün desteklerin yanımızda olacağını, hissedeceğimize inanıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim