Bolu Belediyesi tarafından Demokrasi Meydanında mayıs ayında başlanan ve Kurban Bayramında biteceği öne sürülen düzenleme ve yeşillendirme çalışmaları hedeflenen sürede tamamlanamadı.

Demokrasi Meydanında düzenleme ve yeşillendirme çalışmaları Bolu Belediyesi tarafından Mayıs ayında başlamıştı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yıllardır beton görünümüyle vatandaşların tepkisini çeken meydanda ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarının 30 Temmuz Kurban Bayramı'na kadar biteceğini söylemişti. Fakat Bolu Belediyesi tarafından yapılan altyapı çalışmalarında oluşan yanlış kablo düzenlenmesi sonucunda verildiği tarihte tamamlanamadı.

Bolu Belediyesi tarafından geçtiğimiz Mayıs ayında Börekçiler Sokakta yol ve kaldırım çalışmalarında yapılan düzenlemede yola asfalt döküldükten sonra su kanalı açılması unutulmuştu.  Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaptığı basın toplantısında, tüm uyarılara rağmen belediye ekipleri tarafından ilgili konuda ihmal yapıldığını ifade ederek, bu olaya çok kızgın olduğunu ve sorumluları hakkında işlem yaptırmayı düşündüğünü söylemişti.

Bolu Belediyesi'nin Demokrasi Meydanında yanlış kablo düzenlemesi hakkında Başkan Özcan’ın durum hakkında nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.

 

 

 

Editör: TE Bilisim