Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Halk Günü” uygulaması kapsamında yüzlerce Boluluyu makamında misafir ederek, istek ve şikâyetlerini dinledi.

Bolu Belediyesi’nde halkın, talep ve şikâyetlerini doğrudan Belediye Başkanı Tanju Özcan’a iletebilmesi amacıyla geçtiğimiz Haziran ayında başlatılan “Halk Günü” uygulamasına devam ediliyor.

BOLU HALKINDAN YOĞUN İLGİ 

Bolu halkının taleplerin belediye birimleri tarafından hızla çözüme kavuşturulması amaçlanan bu haftaki Halk Günü’ne, halk geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi yoğun ilgi gösterdi. Sabah saatlerinden itibaren çeşitli istek ve taleplerini Başkan Özcan’a iletmek isteyen ve Bolu Belediyesi’ne gelen yüzlerce kişi, Başkanlık Makamı’nın bulunduğu 6’ncı katta misafir edilerek, ardından sırasıyla Başkan Özcan ile görüştürüldü.

BAŞKAN ÖZCAN TÜM VATANDAŞLARI TEK TEK DİNLEDİ

Belediye Başkanı Tanju Özcan, halkı gruplar halinde makamında ağırladı ancak görüşmeleri tek tek yaptı. Görüşmelerde Başkan Özcan, yakından ilgilendiği tüm vatandaşların taleplerini not alarak, yardımcı olabileceği konularla ilgili sorumlu daire müdürlerine talimatta bulundu.

Editör: TE Bilisim