Bolu Belediyesi Nisan ayı Meclis toplantılarının 2. oturumu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Başkanlığında belediye meclis salonunda gerçekleştirildi.  Toplantıda, Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen konular arasında yer alan 43 mahalle muhtarlarına ücretsiz internet hizmeti verilmesi görüşülerek karara bağlandı.

Haber: Aslı Akış

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, geçtiğimiz hafta gerçekleşen Belediye Meclisi Nisan ayı birinci birleşiminde Bolu Belediyesi mücavir alanı içerisinde bulunan 43 mahalle muhtarına aylık 10 GB ücretsiz internet hizmeti verileceğini duyurmuş ve belediye meclis üyelerine bilgi vermişti. Konu ise görüşülmek üzere Meclis üyelerinin oy birliğiyle Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmişti.

KOMİSYON 10 GB’I 15’E ÇIKARTTI

Bolu Belediyesi Nisan ayı Belediye Meclisi Nisan ayı birinci oturumunda gündeme alınan ve mahalle muhtarlarına aylık 10 GB internet hizmeti verilmesi konusu Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldü.

Muhtarların 10 GB olan internet isteği Komisyon tarafından 15GB’a çıkartılarak Meclis üyelerinin onayına sunuldu. Muhtarlara 15 GB ücretsiz internet sağlanması tüm Meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Editör: TE Bilisim