Bolu Beşiktaş taraftarları bu akşam oynanacak Göztepe- Beşiktaş maçının ardından olası şampiyonlukta korona virüs yasakları sebebiyle kutlama yapmayacaklarını açıkladı.

Bolu  Beşiktaş Taraftarları bu akşam saat 20.30’da oynanacak Göztepe-Beşiktaş maçı sonrası Beşiktaş’ın olası şampiyonluğu sonrasında kentte korona virüs salgını sebebiyle kutlama yapmayacaklarını açıkladı.

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye uyacaklarını ifade eden Bolu Beşiktaş Taraftarları Basın Sözcüsü Cihan Atalay, “Değerlı Beşiktaşlılar tüm Türkiye’de olduğu gibi bizde Bolu’da nefeslerimizi tuttuk ve bu akşam saat 20.30’da oynanacak olan şampiyonluk maçına kenetlenmiş durumdayız. Hepimizin Beşiktaşın şampiyonluğunu beklerken şu anda icinde bulunduğumuz salgın sebebiyle tam kapanma tedbirleri ile karşı karşıya olduğumuzu unutmamamız gerekmektedir. Bolu’da yaşayan Beşiktaşlı taraftarlar olarak ilimizde coşku ile şampiyonluğu kutlamak isterdik. Ancak mevcut durumda İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan yeni genelgede keksinlikle kutlamalara konvoy, yürüyüş vs. izin verilmeyeceği, aksi takdirde gerekli idari para cezası işlemlerinin uygulanacağı kesin hükümlerle belirtilmiş durumda. Bizler de Bolu’da Beşiktaş taraftar grupları içerisinde lider ve abi konumunda olduğumuz için bu akşam olası şampiyonluk durumunda hiçbir şekilde hiçbir Beşiktaşlı oluşumun sokağa çıkmayacağını, herhangi bir konvoy, yürüyüş, meşale şov yapmayacağını tüm kamuoyunun bilgisine sunarız” dedi.

Editör: TE Bilisim