İtalya’nın başkenti Roma’da yapılan Para Okçuluk Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden milli sporcular adlarından söz ettirmeyi başardı.

Günlerce, haftalarca yapılan hazırlığın karşılığı altın madalya oldu. Okçular Vakfı sporcuları Öznur Cüre ile Sevgi Yorulmaz, makaralı yay çiftler kategorisinde Büyük Britanyalı rakiplerini yenerek Avrupa Şampiyonu oldu.

Bolulu Milli Sporcumuz Merve Nur Eroğlu’da bireyselde 3. Mix takımda 3. ve Çift takımda 2. olup toplamda 3 madalya ile podyuma çıktı.

“HAK ETTİĞİMİZ SONUÇLARI ALMAK İÇİN MÜCADELE GÖSTERDİK”

Türkiye Bedensel Engelliler Okçuluk Milli Takım Teknik Direktörü Mehmet Oruç şunları söyledi: “Okçuluk Milli Takımı olarak çalışmalarımız sonucunda 2022 Dünya Şampiyonası'nda mükemmel sonuçlarla geri döndük ve tekrar yoğun çalışmalarımıza devam ettik. Harika bir kamp sürecinden sonra 2022 İtalya Avrupa Şampiyonası için yola çıktık. Tüm ekip olarak başta antrenörlerimiz fizyoterapistimiz, psikoloğumuz, hemşiremiz, refakatçilerimiz ve değerli sporcularımız hedeflediğimiz yarışmada istediğimiz ve hak ettiğimiz sonuçları almak için mücadele gösterdik ilk günden bu yana sıralamada rekorlar kırıldı elemeler için üst sıralarda yer aldık.”

Editör: TE Bilisim