Bolu İl Genel Meclisi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Erhan Beykoz, Mengen İl Özel İdaresine ait 2 katlı binanın, Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı’na (TÜRGEV) “peşkeş” çekildiğini iddia etti.

Haber: Oğuzhan Eke

İl Genel Meclisinde, kasım ayının son toplantısında konuşan CHP Grup Başkanvekili Erhan Beykoz, dikkat çeken bir iddiayı ortaya attı. Beykoz, FETÖ’den boşalan yurtların ve binaların farklı kurumlara aktarıldığını ileri sürdü.

160 LİRAYA KİRAYA VERİLDİ”

Beykoz, Mengen’deki 2 binanın da 160 liraya, TÜRGEV’e kiraya verildiğini belirterek, “Mengen İl Özel İdaresine ait iki katlı bina, TÜRGEV’e, 160 liraya, aylık 160 liraya, altını çiziyorum, kiraya verildi. Bundan birçok arkadaşımızın haberi yoktur. Sayın Başkan’ın haberi var mıdır bilemem ama 2 katlı bina, TÜRGEV’e 160 liraya, kiraya verildi. Yani bir nevi peşkeş çekildi” dedi.

“OK ATMAYA MI GELDİ, YER KAPMAYA MI?”

Bilal Erdoğan’ın Bolu ziyaretinin de konuyla alakalı olduğuna dikkat çeken Beykoz, “Mengen’deki siyasi partiler, AK Parti hariç, sivil toplum örgütlerinin çoğunluğu, ihalenin veriliş şeklinin, TÜRGEV’e verilmesinin doğru olmadığıyla ilgili dilekçeleri dahi, kabul edilmedi. Bilal Erdoğan Bolu’ya geldi. Ok atmaya mı geldi, yer kapmaya mı geldi? Hep beraber bununla da görmüş olduk arkadaşlar” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim