Bolu'da, 59 yaşındaki Halil Tokgöz, market alışverişinden döndüğü sırada evine 20 metre kala yere yığıldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Tokgöz’ün hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay, akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Kızılay Parkı’nda meydana geldi. Market alışverişinden dönen 59 yaşındaki Tokgöz, evine yaklaştığı sırada bir anda fenalaştı. Tokgöz dinlenmek için evinin yakınlarında bulunan bir park içerisindeki bankta oturdu. İyice fenalaşan talihsiz adam olduğu yere yığıldı. Olayı gören vatandaşlar durumu polis ve 112 Sağlık ekiplerine bildirdi.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN KURTARILAMADI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri nefes almayan Tokgöz'ü hayata döndürebilmek için dakikalarca kalp masajı yaptı. Tokgöz, Park içerisinde sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından, tedavisi için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldırıldı.

Hastaneye kaldırıldığı sırada da hayati tehlikesi devam eden Tokgöz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Editör: TE Bilisim