AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bolu'da bir çeşme yaparsınız ve musluğunu takmak da size nasip olur” ifadelerini kullandı.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun  İstanbul'da tarihi yarımadada yer alan 3. Ahmed Çeşmesi’nin restorasyonu sonrasında gerçekleşen açılış törenindeki fotoğrafı ve Bolu Belediyesi ziyaretinin fotoğrafını paylaşarak göndermede bulundu.

 “DÖNEMİMİZDE YAPILAN TESİSTEN GELEN SU İLE DEMLENEN ÇAYI İÇİP GİTTİ”

Doğanay’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı; “Partisine mensup kabiliyetli Belediye Başkanları sayesinde Türk siyasi tarihinde Genel Başkanlar içinde temel atamama ve açılış yapamama rekoru kıran CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, Bolu'da musluk takacak bir çeşme bile yapamadıklarını öğrenince, dönemimizde yapılan Temiz Su Arıtma Tesisinden gelen su ile demlenen çayı içip gitti.

 “BOLU'DA BİR ÇEŞME YAPARSINIZ VE MUSLUĞUNU TAKMAK DA SİZE NASİP OLUR”

Dönemimizde başlayan ve AK Parti Hükümeti olarak bir an önce Bolu Halkının kullanması için ciddi destek sağladığımız Karadere suyundan yapılacak çayı içmeye seneye de bekleriz. Kim bilir belki o zamana kadar Bolu'da bir çeşme yaparsınız ve musluğunu takmak da size nasip olur.”

Editör: TE Bilisim