Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Bolu Gençlik Merkezi ortaklığında üniversite ve Bolulu gençler için projeler geliştirilecek. İlk proje ‘Genç Ofis’ olacak.

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürü İlhan Şimşek, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı’yı makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Yaman’ın da hazır bulunduğu ziyarete, Bolu Gençlik Merkezi’nde görev yapan İlker Yılmaz, Demet Özben ve Zübeyde Başkut ile merkezde gönüllü olarak çalışan öğrenci Tolgahan Cücük de katıldı.

Ziyaret kapsamında İlhan Şimşek, Bolu Gençlik Merkezi’nin çalışmaları hakkında Rektör Alişarlı’ya bilgi verdi.

Görüşmede, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile Bolu Gençlik Merkezi’nin iş birliği içinde çalışarak ortak projeler üretmelerinin ve bu projeleri gençlerin hizmetine sunmanın önemine vurgu yapıldı. İki kurum arasında imzalanması planlanan protokol kapsamında, üniversitede Genç Ofis ismiyle bir gençlik merkezi kurulması hedefleniyor. Merkezde, kültür sanattan spora ve eğlenceli aktivitelere kadar geniş bir yelpazede gençlere hizmet sunulması amaçlanıyor.

Protokol kapsamında ayrıca, akademisyenlerin Bolu Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen proje ve faaliyetlerde görev alarak, gençlerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamaları hedefleniyor.

Editör: TE Bilisim