Bolu İl Sağlık Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Muhammed Demirkol, Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi “Gönüllü Aşılama Merkezinde” yerli aşı Turkovac’ın çalışmasının Sağlık Bakanlığınca devam ettiğini duyurdu.

HABER: EBRU BUKET DÖNMEZ

Sağlık Bakanlığınca İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Gönüllü Aşılama Merkezinde" yerli aşı Turkovac çalışmaları devam ediyor. Öte yandan, Turkovac Açık Etiketli Aşı Çalışması için aile hekimleri,  eczacılar ziyaret edilerek konu ile ilgili bilgilendirildi.

Bolu İl Sağlık Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Muhammed Demirkol, sosyal meday hesabından paylaşımda bulanarak; “Siz de 2 doz Sinovac olmuş, hiç Covid geçirmemiş, 18-59 yaş arasında iseniz ister Turkovac isterseniz Sinovac aşısını 3. Doz olarak yaptırabilirsiniz. Şu anda 2 doz Sinovac olanlar 3. Doz aşılarını ancak 6 ay sonra olabilirler fakat bu çalışma içinde 3. Ayda olabilirler. Ayrıca bu çalışmaya katıldığınızda antikor düzeyleri belirli aralıklarla Sağlık Bakanlığınca ücretsiz olarak takip edilecektir.” çağrısında bulundu.

Editör: TE Bilisim