AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, AK Parti Bolu İlçe Belediye Başkanları ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na ziyarette bulundu. Ziyarette Bolu’ya yapılacak yatırımlar ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu ve Ulaştırma, yeni aksların oluşturulması, ulaşımın kolaylaştırılması, hizmet kalitenin artırılması ve yeşil alanların oluşturulması konularını ele alındı.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü beraberinde, Yeniçağa Belediye Başkanı Recai Çağlar, Taşkesti Belediye Başkanı Tahsin Özcan, Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaret etti. Yapılan görüşmede Bolu’nun projeleri ve sorunları ele alındı. Yapılması planlanan yatırımlar hakkında konuştuklarını öğrenildi.

“İLİMİZ İLE İLGİLİ İSTİŞARELERDE BULUNDUK”

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, ziyaretin ardından paylaşımda bulunarak; “Bolu'dan gelen kıymetli Belediye Başkanlarımızla beraber Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu ile bir araya gelerek ilimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk. Bolu'muz için hayırlı olsun.” dedi.

Editör: TE Bilisim