Bolu Belediyespor ligin bitimine 3 hafta kala Antalyaspor’u ağırlıyor. Liderliğini devam ettiren Bolu Belediyesi, ligde oynanacak diğer maçların sonucuna göre ligin sonunu beklemeden lider bitirmeyi garantileyecek.

Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Liginde Bolu ilini temsil eden Bolu Belediyespor, 20.hafta karşılaşmasında Antalyaspor’u ağırlıyor. Ligde 2.hafta liderliğe oturan ve bir daha kimseye bırakmayan Bolunun Sultanları, ligde oynanacak diğer karşılaşmaların sonucuna göre, ligin bitmesine 2 hafta kala ligi lider bitirmeyi garantileyecek.

Ligde 2. Sırada yer alan Kalecik Belediyesi, ligde 4.sırada yer alan Nevşehir Belediyesini ağırlayacak. Play-off lara gitmeyi garantileyen Kalecik Belediyesi, Nevşehir Belediyesine yenilmesi ve Bolu Belediyespor’un Antalyaspor’u yenmesi durumunda Bolunun Sultanları ligi lider olarak tamamlamayı garantileyecek.

Ligde 8 haftalık galibiyet serisi olan ve lider durumunda olan Bolu Belediyespor, ligde galibiyeti olmayan Antalyaspor’u 17 Temmuz Spor Salonunda ağırlayacak. Karşılaşma 20 Mart Cumartesi günü saat 14:00’da oynanacak.

Editör: TE Bilisim