Veteranlar Futbol turnuvasında B grubunda 6.hafta karşılaşmaları oynandı. Karşılaşmalarda futbolseverler gole doydu.

İtfaiye Zabıta:2 Tuncaylar İnşaat:1

İtfaiye Zabıta takımı ilk dört için mücadelesini bırakmıyor. İtfaiye Zabıta, Tuncaylar İnşaatla karşı karşıya gelirken her iki takımda galibiyet için mücadelelerini son dakikaya kadar gösterdi.  Karşılaşmayı kazanan ilk 4 için büyük bir avantaj elde etmek isterken bunu 3 puana çeviren takımda İtfaiye Zabıta takımı oldu. Rakibi karşısında 2-1’lik sonuç alarak puanını 10 yaparak ilk dört de bende varım mesajını verdi.

HTS Dizayn:5 Güzelsur İnşaat:5

HTS Dizayn ile Güzelsur İnşaat arasında oynanan karşılaşmada izleyenler bol gollü bir mücadele izledi. Oynadığı karşılaşmalarda puan alamayan Güzelsur İnşaat, Hts Dizayn ile başa baş mücadele gösterdi. Her iki takımın oyuncuları buldukları gol pozisyonlarını gole çevirdi. Karşılaşma 5-5 berabere sonuçlandı

Press14:6 Taşkestispor:3

Press14 takımı ilk 4 inadını bırakmıyor. Press14, Taşkestispor ile oynadığı karşılaşmada eksiklerine rağmen rakibi karşısında mücadele gücü öne çıktı. Oynadığı 4 karşılaşmadan 2 galibiyet 2 yenilgi alıp bir maçta Bay geçen Press14 takımı ilk 4 için mutlak kazanması gereken bir karşılaşmaya çıktı. Turnuvaya bu yıl katılan Taşkestispor ise centilmence mücadelesini ederken Press14 rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koydu. Bolu’daki gazeteciler ve kurum amirlerinden kurulan Press14 takımı rakibini 6-3 geçmeyi başardı. Karşılaşmada İHA muhabiri Faruk Çidem’in attığı gol akşamın en güzel golleri arasında yer aldı.

Editör: TE Bilisim