Hak-İş Genel Başkanı Arslan, Bolu’da son 14 yılda yaşanan gelişime dikkat çekerek “Bolu, Alaaddin Yılmaz’ın hizmet yaptığı dönemde oldukça değişmiş. Kendileri Bolu’da gerçekten büyük bir değişime imza atmış. Ben, Belediye Başkanımız ve ekibini, başkan yardımcılarımızı kutluyorum” dedi.

Hizmet-İş Bolu Şubesi’nin açılışı için Bolu’ya gelen Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, açılış öncesi Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Hüseyin Öz, Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız ve Bolu İl Başkanı Hacer Çınar ile birlikte Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Hak-İş Genel Başkanı Arslan, burada yaptığı açıklamada, Bolu’da üye çalışmaları ile yeni bir başlangıç yaptıklarını söyleyerek, “Bugün de Bolu İl Başkanlığımız’ın açılışını yapacağız. Sayın Belediye Başkanımız’ı hem bu açılışa davet etmek hem de yeni hizmet binasının hayırlı olmasını ifade etmek hem de başarılar dilemek için buradayız” dedi.

“BÜYÜK BİR DEĞİŞİME İMZA ATMIŞ”

Arslan, Bolu’yla ilgili izlenimlerini de paylaşarak “Bizler sürekli buradan geçtiğimiz halde şehir içine pek giremiyorduk. Ancak bugün daha iyi gördük ki Bolu, Sayın Alaaddin Yılmaz’ın hizmet yaptığı dönemde oldukça değişmiş. Kendileri Bolu’da gerçekten büyük bir değişime imza atmış. Ben, Belediye Başkanımız ve ekibini, başkan yardımcılarımızı kutluyorum. İnşallah, bina etrafında yıkılacak yerler yıkılıp temizlenince daha farklı bir Bolu göreceğiz. Başarılar diliyoruz. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin.” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilisim