Dünya Çevre Günü kutlamaları programında Kent Meydanı’nda yapılan etkinlikte konuşan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Türkiye’de alt yapısı en iyi olan şehirlerden birinin Bolu olduğunu ifade etti. Yılmaz, kentin birçok yerinde devam eden yol ve alt yapı çalışmalarının ise olumsuz hava koşulları nedeniyle aksadığını söyledi.

5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında düzenlenen etkinliğe katılan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kentte yapılan çalışmalara da değindi. Kentin en gözde caddesi İzzet Baysal ile farklı noktalarda aynı anda başlatılan yol ve alt yapı çalışmaları kentte hayatı olumsuz etkiledi. İnşaat çalışmaları nedeniyle bazı yolların kapalı olması tepkiye yol açtı.

Başkan Yılmaz, çalışmaların hava koşulları nedeniyle aksadığını söyleyerek şunları söyledi;

“Sizlere sıkıntı veriyoruz, şu an itibariyle, Bolu’nun her tarafında harıl harıl bir çalışma var. Belki bölüm bölüm yapın diyebilirsiniz. Ama biz tamamını bitirmek istiyoruz. Aynı anda birçok yere girdik. Ancak asfalt konusu hava şartları nedeniyle arzu ettiğimiz gibi olmadı. Önümüzdeki günlerde havanın açacağını umutla bekliyoruz. Allah nasip ederse, bu sene bütün altyapısı biten yollarımızın asfaltını bitireceğiz. Allah’a dua ediyoruz, inşallah bundan sonra yağmur yağdırmaz. Eğer yağmurlar yağmasaydı, şu an rahatlamayı hissedecektiniz. Eğer yağmurlar yağmazsa, inşallah bir ay sonra rahatlayacağız, iki ay içerisinde Bolu rahatlayacak, ikinci aydan sonra da vatandaşlarımız konforlu bir şehirde yaşadığını hissedecek. Şu an Türkiye’de altyapısı en iyi şekilde tamamlanmaya çalışılan kentlerden birisiyiz. Çok yoğun yağmurlar yağmasına rağmen, hiçbir şikayet almamış olmamızın sevincini yaşıyoruz. Dün ve bugün farklı olacak. Yarın ise çok daha farklı olacak. Eğer bu farklılığı birlikte oluşturabilirsek ne mutlu bize diyorum.”

 

Editör: TE Bilisim