Toplam 23 üyenin yer aldığı İl Genel Meclisinde İl Daimi Encümen üyelikleri ile meclis ihtisas komisyonlarına üye seçimi yapıldı.

Haber: Aslı Akış

İl Genel Meclisi, son oturumu İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer başkanlığında yapıldı. Toplantılarının son gününde seçim heyecanı yaşandı. Gizli oylama ile 3 adet İl Encümeni üye seçimi gerçekleşti. Akabinde açık oylamayla İhtisas Komisyonları, Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar ve Bayındırlık Komisyonu, Eğitim Kültür ve Sosyal Hiz. Komisyonu, Çevre ve Sağlık Komisyonuna üye seçimi belirlendi.

MECLİSTE SEÇİM HEYECANI YAŞANDI

Toplantının devamında İl Daimi Encümen üyeliği seçimi yapıldı. Gizli oylama ile yapılan seçimlerde, Erdoğan Yetkin, Şahin Serin ve Yusuf Mintaş oldu.

KOMİSYONLAR BELİRLENDİ

Daha sonra açık oylama usulü İhtisas Komisyonlarına üye seçimi de gerçekleşti. Buna göre;

Plan ve Bütçe Komisyonu: Şahin Serin, Ümit Doğangün, Zerrin Yavuz Açıkalın, Hüseyin Özçelik, Alaattin Karadoğan ve Eyüp Beşli’den oluştu.

Çevre ve Sağlık Komisyonun: Salih Şener, Tevfik Ay, Hüseyin Şenkan Aykan, Erdal Tombak ve Ali Karaoğlu yer aldı.

İmar ve Bayındırlık Komisyonu: Mazhar Bozoğlu, Ali Kemal Atay, Erhan Beykoz, Yaşar Yüceer, Yusuf Mintaş, Erdoğan Yetkin ve İsmail Akman belirlendi.

Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu: Üzeyir Ercivan, Dursun Fidan, Salih Acar, Bedri Pehlivan ve Mehmet Özkan’dan oluştu.

Editör: TE Bilisim