İYİ Parti Bolu Belediye Meclis Üyesi Hasan Hakan Alpaslan ve Suat Orhan Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Bolu Belediyesi Sosyal Tesislerinde BAİBÜ öğrencilerine ve basın mensuplarına indirim tanımlanması için önerge sundu.

Haber: Cansu Gürz

Bolu Belediye Meclisi Aralık Ayı 1. Oturumu, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında toplandı. Toplantıda İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Hasan Hakan Alpaslan ve Suat Orhan, belediyenin sosyal tesislerinden yararlanan üniversite öğrencilerinin ve basın çalışanlarının bütçesine katkıda bulunmak amacıyla önerge sundu.

“BU HERHANGİ BİR TALEP DEĞİLDİR”

Bolu Belediye Meclis üyesi Hasan Hakan Alparslan gündemi takip ettiklerini belirterek, “Bu herhangi bir talep değildir, yani bir yerden gelen bir talep değil. Bizim gündemi takip edip böyle bir ihtiyaç olduğunu düşünerek hem yağmurda, çamurda koşturan basın emekçilerimize küçük de olsa bir katkı sağlayabileceği, öğrencilerimizin bütçesine biraz katkı sağlayabileceği düşüncesiyle verdiğimiz bir önergedir” dedi.

“SARI BASIN KARTI OLAN BASIN EMEKÇİLERİ İNDİRİMDEN YARARLANSIN”

İYİ Parti Bolu Meclis Üyesi Alparslan önergeye ilişkin bilgi vererek, “Değerli arkadaşlar, Sarı Basın Kartı sahibi basın emekçilerimizin ve geleceğimizin teminatı, hepimizin evlatları A.İ.B.Ü. öğrencilerimizin, Belediyemizin Sosyal Tesislerinden indirimli yararlanabilmesiyle ilgili önergemin Bolu Belediye Meclisinde gündeme alınması konusunun oylanmasını, Bilgilerinize arz ederim” ifadelerine yer verdi.

Önerge Bolu Belediye Meclisi tarafından Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

 

 

Editör: TE Bilisim