Ailelerinin izni olmadığı için kaçarak nikâhlanan Beyza ve Volkan Tekin çifti, yeni doğan bebekleri sayesinde aileleriyle barıştı. Genç çiftin ailelerinin barışmasıyla beraber, düğünleri yapıldı.

Haber: Oğuzhan Eke

Beyza Nur Tekin ve Volkan Tekin evlenmek istedi. Ancak genç çiftin aileleri bu evliliğe karşı çıkınca, Beyza ve Volkan kaçarak evlendi. Aradan geçen zaman içerisinde maddi sorunlarla ve işsizlikle baş etmek zorunda kalan gençler bir süre sonra bebek sahibi oldu. Poyraz bebeğin doğumu ile gençler ve aileleri arasındaki buzlar da erimeye başladı.

Kısıtlamaların kalkmasıyla beraber, 20 Yaşındaki Volkan Tekin, Taşhan Kafe’de çalışmaya başladı.  Bu süreçte genç çift aileleriyle görüşmeye devam etti. İlerleyen süreçte Kafe sahibi Necmettin Yokuş’un da yardımıyla genç çift ve aileleri arasında bir barışma yemeği organize edilmesi kararlaştırıldı.

19 yaşındaki Beyza, sevdiği çocukla kaçarak evlenmek zorunda kaldığı için yemeğin düğün olarak yeniden organize edilmesini istedi. Yemeğin düğün olarak yeniden şekillenmesiyle beraber genç kız hayalindeki beyaz gelinliği giyebildi. Genç çiftin 40 günlük bebeği Poyraz da anne ve babasının sonradan gelen mutluluğuna ortak oldu.

Editör: TE Bilisim