Yeşilay Bolu Kadın Komisyon Başkanlığı tarafından Umutkent Mahallesi Muhtarı Nuray Akmaz’ın ev sahipliğinde “Temel Bağımlılığa Yaklaşım, YEDAM ve Yeşilay” tanıtım konferansı gerçekleştirildi.

Haber: Aslı Akış

Yaklaşık bir yıldır hizmet veren Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM), faaliyetlerine devam ediyor. YEDAM, kadrosunda bulundurduğu psikolog, sosyal hizmet ve halkla ilişkiler uzmanları aracılığıyla danışanlarla iletişim kuruyor. Psikolojik destek, sosyal destek, grup terapileri, aile grup terapileri ve atölye çalışmalarıyla Yeşilay'ın bağımlılıkla savaştaki en önemli güçlerinden birisi olan YEDAM, bağımlı ve ailelerinin de gizliliğini de ön planda tutuyor.

Yeşilay Danışmanlık Merkezi Personeli Sosyal Hizmet Uzm. Elif Nur Konuk tarafından Umutkent Mahallesi Muhtarı Nuray Akmaz’ın ev sahipliğinde kadınlara Temel Bağımlılığa Yaklaşım  anlatıldı. Yeşilay ve YEDAM tanıtımı yapıldı.

Yeşilay Bolu Şube Başkanı İsmail Akgül, eğitimin içeriği hakkında bilgi vererek; “Yeşilay Bolu Kadın Komisyon Başkanlığımız tarafından Umutkent Mahallesi Muhtarımız Nuray Akmaz’ın ev sahipliğinde Yedam Sosyal Hizmet Uzmanımız tarafından ”Temel Bağımlılığa Yaklaşım,Yedam ve Yeşilay” tanıtım konferansı gerçekleştirdik. Kadınlarımıza çeşitli hediyelerin verildiği konferansımıza katılım gösteren mahalle sakinlerimize ve muhtarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim