Bolu’da koruyu aile tarafından bakımı üstlenen M. D., LGS sınavında elde ettiği başarı ile yüzde 0,41 yüzdelik dilime girerek Türkiye çapında bakım altındaki çocuklar arasında birinci oldu.

Bolu’da koruyucu aile hizmetinden yararlanan M. D. isimli genç kız Liselere Giriş Sınavı’nda büyük bir başarı gösterdi. Genç kız, sınav puanı ile 0,41 yüzdelik dilime girerek bakım altında bulunan Türkiye çapındaki tüm çocuklar arasında birinci olmayı başardı.

Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından 23.07.2020 tarihinde 81 ilde başarı gösteren bakım altındaki tüm çocuklarımıza gerçekleştirilen toplantıda Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Vekilimiz Uzm. Dr. Sayın Orhan Koç ile Eğitim ve Toplumsal Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Emin Eraslan tarafından kızımız tebrik edilmiş olup gösterdiği başarı İl Müdürlüğümüzün gururu olmuştur” ifadelerine yer verildi.

“KORUYUCU AİLELERİMİZİN VE ÇOCUKLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Açıklamada, Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit’in de, M. D. ve ailesini tebrik ettiği belirtildi; “İl Müdürümüz Sayın Bekir Koçyiğit, hem kızımıza hem de M.D.’nin başarısına katkı sağlayan koruyucu ailemize teşekkür ederek bundan sonraki eğitim hayatında başarıların devamı konusunda temennilerini ileterek koruyucu ailelerimizin ve çocuklarımızın yanında olmaya devam edeceğimizi bildirmiştir.”

Editör: TE Bilisim