Yaşamkent Mahalle Muhtarı Mehmet Özdem, 3 okulda dereceye giren 11 öğrenciye; 11 gram altın, 11 Nutuk ve 11 Atatürk posteri hediye etti.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu’nun Yaşamkent Mahallesi’nde yüzlerce öğrencinin eğitim ve öğretim aldığı Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Orhangazi Ortaokulu ve Mustafa Çizmeci Anadolu Lisesinde yılsonu programları düzenlendi.

Düzenlenen programlarda öğrenciler Yaşamkent Mahallesi Muhtarı Mehmet Özdem’in sürprizi ile karşılaştı. Mahalle muhtarlığı tarafından, 3 okulda dereceye giren öğrencilere hediye verildi.

Konuya ilgili yazılı bir açıklama yapan Yaşamkent Mahallesi Muhtarı Mehmet Özdem, “Yaşamkent Mahallesi Muhtarlığı olarak, mahallemizde bulunan Mehmet Akif Ersoy ilkokulu, Orhangazi Ortaokulu ve Mustafa Çizmeci Anadolu Lisesi dönem birincisi öğrencilerimize; 11 adet altın 11 adet Nutuk kitabı 11 adet Atatürk posteri hediye edilmiştir. Çocuklarımızın başarılarını ödüllendirmek istedim. 1 yıl boyunca emek verdiler bu emekleri de karşılıksız kalmasın istedim. Hepsine başarılar diliyorum. Onlar bizim geleceğimiz” denildi.

Editör: TE Bilisim