(HABER: ASLI AKIŞ) - MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak, üzerinde Milliyetçi Hareket Partisinin sembolü 3 hilalli bayrağın asılı olduğu Bolu Belediyesi tasvirini ve minyatür Köroğlu Heykelini içeren cam fanusu Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye hediye etti. MHP İl Teşkilatı, bu anlamlı hediyeyle yerel seçimlerde belediyeyi kazanacağının mesajını net şekilde verdi.

24 Ekim Salı günü Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Teşkilatı, İl Başkanı İlhan Durak öncülüğünde tüm İl ve İlçe teşkilat yöneticileriyle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen MHP Grup Toplantısına katıldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlenen MHP Grup Toplantısı sonrasında da MHP Bolu Teşkilatını TBMM’de MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül ağırladı.

MHP İl Başkanı İlhan Durak, grup toplantısı sonrasında MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyarette bulundu.

Ziyarette Genel Başkan Bahçeli’ye Bolu’nun önemli sembollerinden biri olan Köroğlu Heykeli ile Bolu Belediyesi'nin ‘üç hilalli’ silüetini bir araya getiren anlamlı bir hediye takdim etti.

“BOLU BELEDİYEMİZİN ANAHTARINI TESLİM EDECEĞİMİZİN SÖZÜNÜ DE VERDİK”

Takdim töreni sonrasında İl Başkanı Durak, Dr. Devlet Bahçeli'ye Bolu'nun geleneksel değerlerini ve MHP'nin güçlü temsilini bir arada simgeleyen bu hediye ile ilgili paylaşımda bulunarak; “Türkmen Beyimiz Bilge Liderimiz MHP Genel Başkanımız Sn.Devlet Bahçeli Beyefendiyi Genel Merkezde makamında ziyaret ederek, emir ve talimatlarını aldık. Bolu’muzun simgesi Köroğlu Heykelimizi kendilerine takdim ederken,31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Bolu Belediyemizin anahtarını teslim edeceğimizin sözünü de verdik. Sn. Genel  Başkanımız Teşkilatımıza ve Bolu halkına selamlarını ilettiler” şeklinde konuştu.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli hediye için memnuniyetini dile getirdi.

Editör: Oğuzhan EKE