(HABER: ASLI AKIŞ)- Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül; “12 Vatan evladının şehit düştüğü şu günlerde, Gazi Meclisimizin yayınladığı kınama metnine imza atmaktan imtina eden CHP “Eşbaşkanı” Özgür Özel, birde utanmadan hain terör örgütünün medya organı olan bir kanala konuk olabilecek kadar alçalmıştır”  dedi

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, CHP ve DEM Parti’nin  şehitler için ortak bildiriye imza atmasına da esti gürledi. Akgül; “CHP ve DEM Parti Şehitlerimiz için ortak bildiriye imza atamadılar. Şimdi siz Atatürkçü mü oldunuz?Şimdi siz şehit ailelerinin yüzüne nasıl bakacaksınız? CHP’nin DEM’lendiğini bir kere daha gördük. Yazıklar olsun.” Dedi.

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e sert tepki gösterdi. Akgül, önümüzdeki günlerde Bolu’ya gelecek olan Özel’in durumunu da işaret ederek Boluluların bu tavı unutmayacağını belirtti.

Akgül, paylaşımında; “12 Vatan evladının şehit düştüğü şu günlerde, Gazi Meclisimizin yayınladığı kınama metnine imza atmaktan imtina eden CHP “Eşbaşkanı” Özgür Özel, birde utanmadan hain terör örgütünün medya organı olan bir kanala konuk olabilecek kadar alçalmıştır.

“BOLULU HEMŞERİLERİMİN UNUTMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Kahraman şehitlerimizin kanı bile kurumamışken, onların aziz hatırasına hakaret edercesine yapılan bu küstahlığı ve aymazlığı şiddetle kınıyorum. Önümüzdeki günlerde Bolu’yu ziyaret edecek bu şahsın, şehitlerimize ve Büyük Türk Milletine karşı yaptığı bu hakareti Bolulu hemşerilerimin unutmayacağını düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: Oğuzhan EKE