AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Bolu’ya yapılacak yeni hastane için, “Merkez Ünite’nin olduğu yerde, yeni bir hastanenin yapımı için yer belirledik” dedi.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu’da yapılması planlanan yeni hastanesi için AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Seben Kayaevleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuştu. Hastanenin yerine ilişkin bilgi veren Aydın, projenin başladığını açıkladı.

“HASTANENİN YAPIMI İÇİN YER BELİRLEDİK”

Hastanenin yapılacağı yere dair bilgi veren Aydın, “Mevcut, Kadın Doğum’un orada yapılması planlanmıştı. Çünkü Bolulular çok alışık, yürüme mesafesinde tedavilerini olmaya, doktora gitmeye. Orada Belediye hem imarla ilgili bir değişiklik yaptığı için aynı zamanda kat yüksekliği de vermedi. Biz de mecburen Merkez Ünite’nin olduğu yerde bir, yeni bir hastanenin yapımı için yer belirledik. Orada yerimiz vardı” dedi.

“KAPANMA SÖZ KONUSU OLMAYACAK”

Bolu İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin hizmet veremeye devam edeceğini de aktaran Aydın, “Şimdi orada inşallah proje aşamasında. Geldiler, baktılar, çalışıyor ekip. Şunu da söyleyelim. Kadın Doğum’un olduğu yerdeki hastanede de kapanma söz konusu olmayacak. Belki yataklı bölüm olmayacak ama insanlar gün içerisinde gidip ayaktan tedavi ya da işte acil hizmetini yine oradan alabilecekler. Ekonomik örünü tamamladığı için bina bu şekilde bir düzenleme yapmak durumunda kaldık. Onu da ifade edelim” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim