AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti Genel Merkez Doğu Anadolu Koordinatörü Nurettin Doğanay’a ziyarette bulundu.

Haber: ASLI AKIŞ

AK Parti Genel Merkez Doğu Anadolu Koordinatörü Nurettin Doğanay’a ziyaretler devam ediyor. Meclis çalışmaları için İstanbul’dan Ankara’ya giderken sık sık Bolu’ya da uğrayan AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti Genel Merkez Doğu Anadolu Koordinatörü Nurettin Doğanay’ı iş yerinde ziyaret etti.

“NURETTİN DOĞANAY’IN PARTİMİZE KATKILARI BÜYÜK”

Nurettin Doğanay’a gerçekleştirdiği ziyarette, kendisinin de geçmiş dönemde il koordinatörü olarak Bolu’da görev yaptığını belirten AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz; “Düzce, Sakarya, Kocaeli’de daha önce görev yaptığım malumunuz. Ankara’ya Meclis çalışmaları için giderken, zaman zaman bu güzergahtaki geçmişte çalıştığımız arkadaşlarımızla, partimize gönül verenlere de fırsat buldukça ziyaret etmek istiyoruz. Nurettin Bey’de partinin kuruluşundan beri bugüne kadar ciddi anlamda partimize katkıları, emekleri olmuştur. Alın terini, samimiyetini seferber etmiştir. Geçerken bir çayını içip sohbet etmek, geçmişi yad etmek, hatıraları canlandırmak için buradayız. Kendisi de Koordinatör olarak görev yapmakta bundan sonraki süreçlerde. İnşallah Koordinatörlük sürecinde de çok ciddi katkılar sunacağına inanıyorum. Rabbim yolunu açık etsin” şeklinde konuştu.

“MİLLETVEKİLİMİZ DEĞERLİ BİR SİYASETÇİ”

AK Parti Genel Merkez Doğu Anadolu Koordinatörü Nurettin Doğanay, İl Başkanlığı döneminde Boyraz’ın desteğini ve dostluğunu her zaman yanında hissettiğini dile getirerek; “İstanbul Milletvekilimiz Sayın Osman Boyraz’a teşekkür ediyorum. Ak Parti İl Başkanlığı sonrasında bu yıl Bölge Koordinatörü olarak görev yapsak da bizim iş yerimize gelip de ziyaret etmesi beni, şahsimi ziyadesiyle memnun mutlu etti. Buna manada Sayın Vekilimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Rabbim yolunu ve bahtını açık etsin ki Bolu’ya yabancı olan birisi değil. Daha öncesinde Bölge Koordinatörü olarak görev yapmış, Bolu’yu gerek merkez gerek de ilçelerini adım adım, karış karış bilen birisi. Ak Parti’mizde 3 dönemdir de Milletvekilliği yapan değerli bir siyasetçi, değerli bir dostumuz, değerli bir kardeşimizdir.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim