Bolu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından muhasebe programında SGK teşvik uygulamaları eğitim semineri düzenlendi.

Bolu SMMMO Toplantı Salonunda düzenlenen eğitim seminerine, oda üyeleri ve muhasebeciler katıldı.

Eğitimden önce konuşma yapan Bolu SMMMO Sekreteri İlkay Bağatır, “Bilindiği gibi LUCA projesi, TÜRMOB, TESMER tarafından geliştirilmiş, Türkiye’nin ilk web tabanlı merkezi muhasebe programıdır. LUCA projesi ile Türkiye’deki bütün meslek mensuplarının yazılıma güvenmesi ve bir çok kayıtlar tutulması sağlanmış, dolayısıyla meslek mensubunun mevcut işini daha iyi yönetebilir ve çözüm üretebilir konuma getirmiştir. Sistemin merkezi olması sayesinde mevzuat değişikliği yada her hangi bir nedenle yazılımda yapılan güncellemeler kullanıcılara eş zamanlı ve ücretsiz olarak yansıtıldığında meslek mensuplarının zamanından ayrı olarak parasal maliyetlerinde de ciddi azalmalar sağlanmıştır ve zaman kazandırmıştır. LUCA-ROTA SGK teşvik uygulamaları eğitiminin faydalı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Daha sonra Eğitimci Özlem Divrikli tarafından katılımcılara, muhasebe programında SGK teşvik uygulamaları konulu seminer verildi.

Editör: TE Bilisim