(HABER: SERVET GÖKÇEK) - AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum ile bir araya geldi.

AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz, Göynük için bu kez de AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum ile İstanbul’da istişarelerde bulundu.

AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Demiröz, “Gerçek belediyecilik” için İBB Başkan adayı Murat Kurum ile yaptığı görüşmede, Göynük Belediye Başkanı olduğu takdirde projeleri için tam destek verileceğinin sözünü aldı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Göynüklü vatandaşlara seslenerek, “Akşemsettin diyarı Göynük’ümüzü inşallah “Gerçek Belediyecilik” ile Mehmet Başkanımla birlikte tanıştıracağız. Orada tüm kardeşlerimizle birlikte Göynük’ümüzü Akşemsettin diyarımızı geleceğe hep birlikte hazırlayacağız. Buradan, İstanbul’dan tüm kardeşlerimize, tüm arkadaşlarımıza burada sevgilerimizi, saygılarımızı, hürmetlerimizi gönderiyoruz.” dedi.

Editör: Servet GÖKÇEK