Bolu İHH Dünya Yetimler Günü münasebetiyle Köroğlu Offroad Kulübü’nün desteğiyle Yetim çocuklarla birlikte Bolu dağlarında Offroad yaptı. Offroad heyecanını birebir yaşatmak amacıyla donanımlı araçlarla binen çocuklar günün tadını çıkardı.

HABER: ASLI AKIŞ

Bolu İHH İnsani Yardım Derneğinin “Yetim Dayanışma Günleri” etkinliği kapsamında yetim çocukları sevindirmek amacıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.  Karaçayır’da Go-kart alanında toplanan Bolu İHH İnsani Yardım Derneği sorumluları, Köroğlu Offroad Kulübü üyeleri burada ilk olarak yetim çocuklara hediyeler verdi.

“AMACIMIZ EMANETLERİMİZE EL UZATMAK ONLARI MUTLU ETMEK”

Yola çıkılmadan hemen önce açıklamalarda bulunan Bolu İHH yetim sorumlusu Huri Cesaretli, yetimle gününün öneminden bahsederek; “Dünya yetimler günü 2014’ten beri her ramazanın 15’inde İHH ve İslam Birliği Teşkilatı’nın beraber belirlediği yetimlere elimizi uzatmak ve farkındalık yaratmak için kutlanan bir gün. Çocuklarımızın hepsi bize emanet. Emanetlerimize en güzel şekilde hem ilimizde hem yakınımızdaki yetimlerimize el uzatmak, onları himaye etmek amacımız. Pandemi öncesi bu şekilde biz etkinlik yapıyorduk. Pandemi girdi araya. Daha önce pikniklerimiz, farklı organizasyonlarımız yapıldı çocuklarımızla birlikte. Bugün de onlarla birlikte onların mutlu bir gün yaşaması için bir organizasyon yaptık. Offroad kulübüne de çok teşekkür ediyorum allah razı olsun onlar da hemen duyarlı bir şekilde ekipleri topladılar ve çocularımızla inşallah güzel bir gün geçireceğiz” şeklinde konuştu.

“SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE İMZA ATIYORUZ”

Köroğlu Offroad Kulübü Basın Danışmanı Zeki Özay, kulüp olarak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini altını çizerek;  “Köroğlu Offroad kulübü olarak 2020 senesinde kurulduk. Kurulduğumuzdan bu yana vizyonumuz Bolu’ya Offroad adına yeni bir bakış açısı getirmek oldu. Bu kapsamda da çok sosyal sorumluluk projelerine imza attık. Sağolsun İHH da organizasyonda yardımcı oldu. Misafirlerimiz gezdireceğiz inşallah” dedi.

“YETİM HAFTASI DOLAYISIYLA ÇOCUKLARA BÖYLE BİR ETKİNLİK DÜZENLEDİK”

Köroğlu Offroad Kulübü Başkanı Emre Bozkurt, çocuklarla birlikte eğlenceli vakit geçirmeyi umut ettiklerini dile getirerek; “Çocuklarımızla çok güzel bir gün geçirmeyi umut ediyoruz. Gezimizde Yozgat gölü etrafında, ormanlık alanlarda dere geçişleri gibi çocukların heyecanlanacağı yerlerden geçeceğiz. Ondan sonra manzaralı bir yere gideceğiz ve geri döneceğiz. Yetim haftası dolayısıyla çocuklara böyle bir etkinlik düzenleyeceğiz.”  İfadelerini kullandı.

OFFROAD YAPMA HEYECANI YAŞADILAR

Açıklamaların ardından İHH İnsani Yardım Vakfı Gönüllü ekipleri yetim çocuklar ve aileleri ile birlikte Köroğlu Offroad Kulübü üyelerinin özel tasarımlı arazi araçlarına bindiler önce şehir içinde gezildi akabinde Bolu dağlarında Offroad yapma heyecanı yaşadılar.

Editör: TE Bilisim