(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Ligin ikinci devresine fırtına gibi başlayan Giresunspor engelini de 2-1 aşmasını bildi. Boluspor aldığı galibiyetle, kendini play-off bandına attı. 26.hafta da üst sıralardaki rakiplerinin kendi aralarında maç oynamaları Boluspor’a yaradı.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ve teknik direktör Yalçın Koşukavak’ın ‘Bu sene Boluspor’a bir play-off oynatmak istiyoruz’ açıklamaları camiayı tekrar umutlandırdı.

Boluspor kazandı rakipleri izlemeye başladı

Trendyol 1.ligde 26.haftnın açılış karşılaşmasında Giresunspor’u mağlup ederek 3 puanın sahibi olan Boluspor, ligin üst sıraları ilgilendiren karşılaşmalarını izlemeye koyuldu.

Bandırmaspor ve Bodrumspor yenişemedi

Boluspor’un direk play-off rakiplerinden olan Bandırmaspor ve Bodrumspor’un 0-0 berabere kalmasının ardından her 2 takımda 2 puanı sahada bırakmış oldu. Bu maçın hemen sonrasında yine play-off adaylarından Sakaryaspor, deplasmanda Adanaspor ile 0-0 berabere kaldı. Bu beraberliklerin ardından Bandırmaspor’u play-off bandının dışına atan Boluspor, Sakaryaspor ve Bodrumspor FK’ya 2 puan daha yaklaştı.

Kocaeli’nde olaylı maç

Pazar günün bir kritik karşılaşması da Kocaelispor ile Tuzlaspor arasında oynandı. Bariz favori olarak sahaya çıkan Kocaelispor, Tuzlaspor’a 2-1 boyun eğdi. Bu maçın ardından Körfez ekibi 45 puanda kaldı.

Çorum FK bırakmıyor

Boluspor adına tek üzücü skor İstanbul’dan geldi. Şampiyonluğa sayılı günleri kalan Eyüspor, Çorum FK’ya 1-0 mağlup oldu. Çorum ekibi, play-off yarışında ben de varım dedi.

Göztepe durdurulamıyor

Boluspor ile birlikte ikinci yarının flaş takımı Göztepe’de deplasmanda Şanlıurfaspor’u 1-0 mağlup etti. Göztepe’de lider Eyüpspor’u takibini devam ettirerek Kocaelispor ve Sakaryaspor’un kaybetmesiyle rahat bir nefes aldı.

Bodrum sonrası milli ara

Boluspor ligin, 27.haftasında deplasmanda Bodrum FK’ya konuk olacak. Ardından liglere milli ara verilecek. Aranın ardından ise, kırmızı beyazlılar kendi sahasında Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Boluspor 29.haftada ise yine play-off’un önemli adaylarından Sakaryaspor’a konuk olacak. Bu 3 maç kırmızı beyazlıların rotasını çizecek.

26.Haftapuandurumu

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ