(Haber: Oğuzhan Eke – Aslı Akış) - Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, “Senin en korktuğun buluşmayı ben biliyorum. Türkiye’ye yayınlayacağım. Seçimler öncesinde çekilmen, senin için en hayırlısı olacaktır” dedi.

Bolu Belediye Meclisi Şubat Ayı 1’nci Oturumunda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Meclis Üyesi ve Zafer Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı İlkay Bayrak arasında tartışma yaşandı. Özcan, Bayrak’ın toplantıdan çıkarılması için talimat verdi. Yaşanan olaylar sonrasında Zafer Partisi Bolu İl Başkanı Serdar Çuhadar, Bolu Belediyesi önünde basın açıklaması yaptı.

“SİZLERDEN BEKLERDİK Kİ SESİNİZİ SİZ DE YÜKSELTİN”

Çuhadar, meclisteki diğer üyelerin yaşananlara tepki göstermemesini eleştirerek, “Orada muhalefet, meclis üyeleri arasında Cumhuriyet Halk Partili olmayan bir sürü meclis üyesi vardı. Onlara buradan teessüflerimi bildiriyorum. Sizin birlikte vazife yaptığınız arkadaşınızı o şekilde maniple eden, salondan atmaya kalkan bir idareye karşı orada sizlerden beklerdik ki sesinizi siz de yükseltin” dedi.

“PARTİSİ İÇERİSİNDEKİ GUGUK KUŞLARININ BAŞIDIR”

Tanju Özcan için ‘Guguk kuşu’  benzetmesini yapan Çuhadar, “Kendinize bir türlü sıfat bulamıyorsunuz. Ben size buradan söylüyorum, arzu ettiğiniz şekilde. Sayın Tanju Özcan Bey Başkan Hazretleri… Bolu’daki ve tüm Türkiye’deki rafine Atatürkçülere sesleniyorum. Tanju Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi içerisindeki guguk kuşlarının başıdır” ifadelerini kullandı.

“BOLU’DAN TÜM TÜRKİYE’YE YAYINLAYACAĞIM”

Çuhadar, Özcan’ın gizli bir buluşmasını bildiğini ve ilerleyen zamanda bu bilgiyi açıklayacağını söyleyerek, “Bu kesinlikle benim emin olduğum bilgiler neticesinde söylediğim bir şeydir. Bunu buradan bugün açıklamayacağım. Kendisi eminim şöyle düşünecek, ‘Acaba Zafer Partisi Bolu İl Başkanı benim hakkımda hangi bilgiyi biliyor, hangi buluşmaları biliyor da böyle bir şey ortaya attı. İşte Tanju Özcan hazretleri… Senin en korktuğun buluşmayı, ben biliyorum. Bunu Bolu’dan tüm Türkiye’ye yayınlayacağım. Rafine Atatürkçülerin, senin yüzüne bakmaya dahi tenezzül etmeyeceği günler çok yakın. Seçimler öncesinde çekilmen, senin için en hayırlısı olacaktır” şeklinde konuştu.

Editör: Oğuzhan EKE