Yeniden Refah Partisi Bolu İl Başkanlığı’nın Kasım ayı İl Divan toplantısı Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı MKYK Üyesi Yahya Coşkunsu’nun katılımıyla parti binasında gerçekleştirildi.  Toplantıda,  gündemdeki konulara değinildi, YRP’nin 3.yıl dönümü ve ekonomideki gelişmelere ilişkin dikkat çekici açıklamalarda bulunuldu.

Yakın zamanda büyük bir katılımla il kongrelerini gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Bolu Teşkilatı bu sefer Kasım ayı İl Divanı’nda buluştu. Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı MKYK Üyesi Yahya Coşkunsu, Genel Merkez Teşkilat Komisyon Üyesi İzzet Şimşek, İl Başkanı Sadettin Baskın, partinin ilçe başkanları ve partililerin katıldığı il divanda; sorunlara çözüm önerileri ile ilgili Genel Merkez Ar-ge Başkanlığı’nın yapmış olduğu çalışmaların uygulanması konuları ele alındı. Ele alınan konuların ardından il divanı basına kapalı halde sürdürüldü.

 OLASI BİR SEÇİME BOLU TEŞKİLATIMIZIN HAZIR OLDUĞUNU GÖRDÜK”

Yoğun katılımla parti binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Çoşkunsu, çok kısa bir sürede Bolu Teşkilatı’nın tamamlanmaya yakın olduğunu vurgulayarak; “Özellikle geçen ay yapılan il kongresinin kayda değer gelişmenin çok net bir göstergesidir, Bolu'da salonlara sığmayan bir teşkilatın Genel Merkez tarafından oldukça olumlu karşılandı ve bu gidişle inşallah Bolu'da gerek yerel yönetimlerde gerekse genel yönetimlerde milli görüşün ve dolayısıyla Yeniden Refah Partisi'nin söz sahibi olmasının çok yakın olduğunu şimdiden mümkün görünüyor. Olası bir seçime Bolu teşkilatımızın hazır olduğunu gördük. Bu da şunu gösteriyor ki Türkiye'nin birçok yerinde olduğu gibi Bolu'da halkın milli görüş hizmetlerine özlemle ve heyecanla beklediğine işarettir” ifadelerini kullandı.

Yönetimde adalet ve paylaşımda adalet konularına da değinen Coşkunsu: “Mevcut iktidarın paylaşımda adalet konusunda herhangi bir prensibi olmadığını paydanın büyüğünün yandaşlara küçük paydayı ise garip gureba ya layık gördüğünü yönetimde adaletten bahsederken ise Hz Ömer'in Adalet anlayışını benimsediklerini ifade ederken mevcut iktidarın ise söylemlerin Hz Ömer icraatların ise turist Ömer.” dedi.

 “EN TEHLİKELİSİ DOĞRUYA EN YAKIN YANLIŞTIR”

Yahya Coşkunsu’nun konuşmalarından sonra kürsüye çıkan İl Başkanı Sadettin Baskın Bolu’da teşkilatlanmayı tamamlamak adına tüm il teşkilatları ile birlikte uzun süreden beri hummalı bir çalışma yürüttük. Bu süreçte 6 tane ilçe kurulumu 4 tane ilçe kongresi ve genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın da katıldığı çok yoğun katılımlı bir il  kongresi gerçekleştirdik. İcra ettiklerini ifade ederken bu minvalde çalışmalarda katkıları bulunan tüm teşkilat mensuplarına canı gönülden teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“EN BÜYÜK ZARARI DOĞRUYA EN YAKIN YANLIŞ VERİR”

Milli görüş teşkilatlarının her durumda ve her şartta hak için çalıştığını haklının yanında olduğunu, ahlak ve maneviyat üzerine siyasi çizgi izlediğini ifade ederken Profesör Doktor rahmetli Necmettin Erbakan'ın  “En Tehlikelisi Doğruya En Yakın Yanlıştır” sözünü de hatırlatan Baskın, doğruya en yakın yanlışın en uzun sürede fark edilebilineceğini ve en büyük zararı doğruya en yakın yanlışın vereceğini söyledi.

“BİZİM SİYASİ ÇİZGİMİZ 40 YIL ÖNCE HANGİ YOLDA İSE BUGÜN DE AYNI İSTİKAMETTE”

 Sadettin Baskın, mevcut iktidarın hedeften saptığına da işaret ederek; “Bizim siyasi çizgimiz ise 40 yıl önce hangi yolda isek bugün de aynı istikametteyiz. Siyasi hamleleri dünyadan Ay'a gönderilen bir füzeye benzetiyorum. Füzenin başlangıçta 1 milim bile sapma olması halinde füzenin farklı mecralara gidecektir. Farklı bir gezegene çarparak parçalanacak ve hedefe varmayacak. Mevcut iktidarın içinde bulunduğu durum aynen böyledir diyerek mevcut iktidarın hedeften saptığını” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim